FIRST® LEGO® League Challenge Romania, SuperPowered 2023

In sezonul 2022 – 2023 #SuperPowered, am participat cu 3 echipe sustinute de asociatia noastra: ARRA, ARRA Junior si ARRA CET.

ARRA: Campioni regionali, Bucuresti 2023 si Campionii Romaniei, Bucuresti 2023. Echipa ARRA va reprezenta Romania la Open International Maroc din mai 2023.

ARRA Junior: echipa nou formata, a castigat premii la ambele participari, regionala si nationala, Bucuresti 2023.

Toate echipele de robotică sunt pregătite de mentorii Alin Dincă și Mihai Popescu și sunt susținute de Asociația ARRA PRO EDUCATIE IT (https://arrapeit.org/), o organizație nonguvernamentală care își propune să sprijine cercetarea, promovarea şi valorificarea educaţiei informale pentru copii și tineri. Cel mai important proiect al asociației este susținerea și promovarea echipelor de robotică LEGO®. Pregătirile copiilor se fac la sediul ARRA CLUB, unul din cele mai moderne și mai bine dotate cluburi de robotică pentru copii din Pitești.

Pentru mai multe informații legate de această activitate, vizitați site-ul clubului de robotică și programare din Pitești: https://arraclub.ro/, pagina de Facebook:  https://www.facebook.com/arraclub sau Instagram: https://www.instagram.com/arraclub/

Robotica in Pitesti ARRA si ARRA Junior la campionatul national de LEGO

ARRA robotica campioni nationali 2023