Proiecte finanțate Meet and Code & Europe Code Week

Evenimentele noastre au câștigat o finanțare de 900 de Euro prin inițiativa Meet and Code susținută la nivel european de compania de software SAP. În România, inițiativa este coordonată de #AsociațiaTechsoup și susține evenimente de tehnologie și programare desfășurate în timpul Europe Code Week.

Evenimentele sunt finanțate cu ajutorul inițiativei Meet and Code (https://www.meet-and-code.org/) susținută la nivel european de compania de software SAP. Meet and Code este coordonată de Haus des Stiftens gGmbH și rețeaua TechSoup Europe în 25 de țări europene și susține, pentru al treilea an consecutiv, evenimente de tehnologie și programare desfășurate în timpul Europe Code Week (5-20 octombrie 2019).

În România, inițiativa Meet and Code este coordonată de Asociația Techsoup. Din 2010, Asociația Techsoup (https://www.asociatiatechsoup.ro) creează și oferă resurse IT și experiențe de învățare a tehnologiei pentru organizații nonprofit, tineri și profesori. Asociația Techsoup este câștigătoare a premiului Digital Skills for Education din cadrul European Digital Skills Awards în 2017, competiție organizată de Comisia Europeană.

Girls And Robotics – https://www.meet-and-code.org/ro/ro/event-show/2362

We can do it! – https://www.meet-and-code.org/ro/ro/event-show/2372

Start with Micro:bit – https://www.meet-and-code.org/ro/ro/event-show/3178

#meetandcode #codeEU #SAP4Good

Meet and Code Pitesti proiecte IT finantate