FIRST® LEGO® League Romania, SEZONUL #MASTERPIECE 2024

In sezonul 2023 – 2024 #MASTERPIECE, am participat la competitia de robotica educationala, FIRST LEGO LEAGUE Romania, cu  2 echipe sustinute de asociatia noastra: ARRA, ARRA Junior la categoria FIRST LEGO LEAGUE Challenge si inca 8 echipe (48 copii) care au participat la categoria FIRST LEGO LEAGUE Explore.

ARRA: Campioni regionali, Bucuresti 2024.

ARRA Junior: Campioni regionali, Bucuresti 2024.

Toate echipele de robotică sunt pregătite de mentorii Alin Dincă și Mihai Popescu și sunt susținute de Asociația ARRA PRO EDUCATIE IT (https://arrapeit.org/), o organizație nonguvernamentală care își propune să sprijine cercetarea, promovarea şi valorificarea educaţiei informale pentru copii și tineri. Cel mai important proiect al asociației este susținerea și promovarea echipelor de robotică LEGO®. Pregătirile copiilor se fac la sediul ARRA CLUB, unul din cele mai moderne și mai bine dotate cluburi de robotică pentru copii din Pitești.

Pentru mai multe informații legate de această activitate, vizitați site-ul clubului de robotică și programare din Pitești: https://arraclub.ro/, pagina de Facebook:  https://www.facebook.com/arraclub sau Instagram: https://www.instagram.com/arraclub/

FIRST LEGO LEAGUE Romania - Robotica

FIRST LEGO LEAGUE Romania - Robotica